Fitnesz > 2. oldal > Sport - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fitnesz > 2. oldal > 25 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Fitness terem adatbázis
http://www.fitness-terem.info/

Országos fitneszterem adatbázis több, mint 500 konditerem, edzőterem, fitneszklub és hasonló intézmények adataival.

Fitness terem adatbázis
Kettlebell edzés
http://www.kettlebelledzes.hu/

A kettlebell egy ágyúgolyó füllel. Egy csodálatos eszközről van szó, ami persze nem lenne ilyen népszerű, ha nem állna mögötte egy megfelelő rendszer. Az RKC nem hatalmas felfújt izmok fejlesztésére, hanem az ideális testalkat elérésére lett tervezve, ezért azoknak előnyös, akinek az egészsége a legfontosabb. Megfelelő diéta mellett tartós fogyást eredményez, de annak is segítséget nyújt, aki izmot szeretne felszedni magára.

Kettlebell edzés
Speedfitness - Peyer Zoltán személyi edző
http://pezofit.hu/speedfitness/

Hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak felel meg. Extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást elérjük, így az időhiányban szenvedőknek is ideális sport.

Speedfitness - Peyer Zoltán személyi edző
Sporttáplálkozás
https://joformaban.hu/fogyas-formalodas-sport/

A Herbalife termékei olimpiai termékek! 100 %-ban doppingmentesek! A sportolók egészségét szolgálják, amellyel ők jobb teljesítményre képesek. Büszkén mutatjuk be... A Herbalife Magyarország szponzoráltját. Vajda Attila 2008-ban: A pekingi olimpián, a 14. napon, a kenu egyes 1000 méteres távon kiváló versenyzéssel megnyerte Magyarország első olimpiai aranyát. A Herbalife termékei nagymértékben hozzájárultak sikere elérésében.

Sporttáplálkozás
FitVideo Online Edzőterem
http://www.fitvideo.hu

Hatékony, változatos és egyedülálló edzések, bárhol, bármikor, bárkinek, egyetlen kattintással. Te letöltöd, Mi feltöltünk. www.fitvideo.hu Eddz otthon!

FitVideo Online Edzőterem
Aerobic DVD
http://www.ildeefitness.hu/

Mi az, ami igazán fontos? Aminek Rólad kell szólnia! EGÉSZSÉG! Ez már kiinduló pont lehet bármihez: jó közérzet, kiegyensúlyozottság, bomba forma, magabiztosság, biztonság, harmónia..stb. Sok mindent tudunk tenni egészségünk megőrzése érdekében, ebben segítek Neked! Amiket garantáltan megszeretettek Veled, mozgás: szabadtéren, teremben; kardio, erősítés, nyújtás, aerobik, gerinctorna, kerékpár, úszás, kocogás, cross fit, tenisz, görkorcsolya, egészségtudatos táplálkozás, pozitív gondolkodás. Fitness óráim mindig jó hangulatban telnek, amelyek után a lányok (vagy akár fiúk is) szinte újjászületnek, és alig várják, hogy ismét együtt tombolhassunk 60 percen keresztül. A csoportos órák mellett a személyi edzés is fontos számomra. Egy újfajta szemléletet szeretnék átadni mindenkinek, aki úgy dönt, hogy a bizalmába fogad, és vállalja az általam irányított és kontrollált edzéseket. Mindent átadok, amire engem megtanított a sport: kitartást, alázatot, türelmet és akaraterőt.

Aerobic DVD
Ellipszis tréner
http://www.vital-force.hu/

Fitness-wellness szaküzletünkben számos ellipszis tréner közül választhat, mely az egyik legközkedveltebb otthoni cardio edzőgép, amit szinte mindenki szívesen használ. Ellipszis tréner vásárlásnál azonban nagyon körül kell néznünk hiszen nagyon telített a piac és rengeteg modell közül választhatunk. Cégünk szakemberei természetesen segítenek a személyre szabott kiválasztásban. Nagyon lényeges, hogy olyan modellt válasszunk ami nekünk megfelelő, hiszen egyrészt egészségileg sem mindegy milyet veszünk és mivel az ellipszis tréner nem mondható olcsó fitnesz gépeknek így a motiváció is nagyon fontos lehet!

Ellipszis tréner
QtiPilates.hu
http://qtipilates.hu/

Mindenkit szeretettel vár Kuti Krisztina, a budaörsi Baross utca 52 szám alatti stúdiójában. Foglalkozásaink nem csak a fialtaloknak, de férfiaknak, szépkorúaknak is szólnak. Lehetőséget nyújtunk személyreszabott edzésekre, műtétek utáni rehabilitációs célú kiegészítő edzésekre is.

QtiPilates.hu
Aerobik, pilates órák Cegléden
http://www.aerobik-pilates.hupont.hu/

Magas színvonalú aerobik és pilates edzéseket tartok Cegléden. IFAA aerobik és pilates edző vagyok. 7 éve rendszeresen aerobik órákat tartok, a pilatest pedig 2 éve oktatom. Az aerobik fejleszti az állóképességedet és formálja alakodat. A pilates pedig, az ízületek kímélése közben hajlékonnyá tesz, és ráadásul az immunrendszeredet is erősíti. Ha részt szeretnél venni óráimon, szeretettel várlak Cegléden. Órarend: Aerobik: hétfő 17:00-18:00; kedd, csütörtök 17:30-18:30 Pilates: hétfő 18:00-19:00 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén egy alkalom ajándék.

Aerobik, pilates órák Cegléden
FITNESS 2000 Edzőterem
https://fitness2000.hu/

Egy konditerem, ahol igazán bőven van hely az edzésre. 3600 négyzetméteren ahol konditerem, és edzőterem egymástól jól elkülönítve áll a sportolni vágyók rendelkezésre. Komfortos környezet, amit fontosnak tartanak a tulajdonosok, hiszen ez elengedhetetlen, hogy mindenki jól érezze magát az edzés közben és utána is, hiszen a tágas, tiszta öltözőkben, kényelmesen elférnek.

FITNESS 2000 Edzőterem
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
sport.wyw.hu: Sport katalógus. Futball világbajnokság, sporthírek, Sportújságok - Online Magazinok, Sportboltok, sportszer vásárlás, könyvek, szövetségek.
Gyűjteményünkben 1601 válogatott sport témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1601 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 10 | Linkre kattintás összesen: 56871