Vízi sportok > Vitorlázás > Sport - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vízi sportok > Vitorlázás > 11 weboldal. Kategória leírása: Vitorlázás...

sport.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Vitorlás kupa
http://www.yardstick.hu/

Vitorlás kupa, ahol a vitorláshajók és legénysége versenyeznek egymással. Aki szereti a vitorlázást, hajózást az csatlakozzon hozzánk.

Vitorlás kupa
Abfox Vitorlás iskola, Vitorlázás portál
http://www.vitorlazas.hu

Vitorlás hírek, blog, fórum. Az Abfox vitorlás iskola portálja: vitorlás tanfolyamok kezdőtől a tengeri versenyzőig.

Abfox Vitorlás iskola, Vitorlázás portál
Adriatic Challenge
http://www.adriatic-challenge.com/

Portálunkon megtalálhatóak az Adrián megredezésre kerülő vitorlásversenyek. Oldalunkon lehetőséget talál ezek regisztrálására is.

Adriatic Challenge
Tutuola Sailing Team
http://www.tutuola.hu/

Vitorlás versenyek a Balatonon és az Adrián. A Blog oldalon fris információk a versenyekről.

Tutuola Sailing Team
Vitorlázás Méder Áronnal
http://meder.hu

A földkerülő Méder Áron három évet töltött vízen. Ez idő alatt alaposan kitapasztalta a vitorlás életet, és persze megismerte önmagát is. Megtanulhatsz vitorlázni Méder Árontól, de ha csak ki szeretnél kapcsolódni, elmehetsz vitorlázni Áronnal az Adriára is!

Vitorlázás Méder Áronnal
Pannon Yacht Charter hajóbérlés - Balatonfüred
http://www.pannon-yacht-charter.hu/

Vitorlázzon a Balatonon és használja ki az utószezon kedvező árait. Hajóbérlés 30% kedvezménnyel! Ha online kér ajánlatot, akkor további 5% kedvezményt kap a hajóbérlés árából! Hajóbérlés Balatonon! Látogassa meg oldalunkat, hogy igénybe vehesse az 5%-os kedvezményt, valamint weblapunkon megtekintheti Bavaria 32 Cruiser vitorlásainkat. Pannon Yacht Charter - Hajóbérlés Balatonfüred

Pannon Yacht Charter hajóbérlés - Balatonfüred
Vision Yachtcharter - hajóbérlés
http://www.vision-yacht.hu

Vitorláshajók bérbeadása Balatonfüreden és Balatonkenesén. Vitorlástúrák kapitánnyal. Vitorlásoktatás azoknak, akik még nem rendelkeznek kishajó vezetői engedéllyel. Mindíg aktuális és gyors online foglalási rendszer. Szép kártya elfogadóhely.

Vision Yachtcharter - hajóbérlés
Velencei tó - Vitorlás bérlés
http://www.albasailing.hu

A vitorlás bérlés nem csak azok számára elérhető, akik évek óta szelik a vizeket és nagy jártassággal rendelkeznek. Az abszolút kezdők számára is adott a lehetőség, hogy teljesen önállóan kipróbálják magukat a fedélzeten baráti vagy családi körben. A Velencei-tó vitorlás bérlés szempontjából kitűnő adottságokkal rendelkezik, gyönyörű hely, melyet egy kellemes kirándulás keretében a vízen is érdemes bejárni. A kristálytiszta víz hívogatásának többé nem kell ellenállnia, hiszen engedély nélkül és a lehető legjobb árakon szállhat fedélzetre! Vitorlás bérlés felszerelt hajókkal!

Velencei tó - Vitorlás bérlés
Vitorlás tanfolyam - vitorlás oktatás
http://www.hajostanfolyamok.hu

Hajók bérbeadásán kívül, vitorlás oktatással is foglalkozunk. A vitorlás tanfolyamainkon a hajózás elméleti és gyakorlati oldalával is megismerkedhet. A megszerezhető képesítéssel Európa belvizein maximum 20 méter hosszú és maximum 12 fő befogadására alkalmas vitorlás hajó vezethető. Elméleti oktatásunkat Budapesten tarjuk, igény szerint esténként vagy hétvégén. 5 napos gyakorlati oktatásunk Balatonkenesén vagy Balatonfüreden történik.

Vitorlás tanfolyam - vitorlás oktatás
Vitorlás bérlés Balaton
http://www.setavitorlazas.hu

Tegye felejthetetlenné a balatoni nyaralását vitorlázással a Balatonon. Egy hajókirándulás a Balatonon egy vitorlás fedélzetén kihagyhatatlan élmény, legyen szó családi programról vagy baráti összejövetelről. Céges csapatépítő tréninghez keres ötleteket? Rendezzen vitorlásversenyt. A SETAVITORLAZAS.HU vitorlás bérléssel várja Önt Balatonfüreden. Vitorlásainkat kapitánnyal is bérelheti, így a gyakorlat hiánya sem akadály. Sétavitorlázás Vitorlás bérlés és Hajóbérlés a Balatonon R YACHT!

Vitorlás bérlés Balaton
Hajós programok: Vitorlás bérlés a Balatonon
https://hajosprogramok.hu/hu/

Egy Balatoni nyaralást még szebbé és felejthetetlenebbé tehet egy vitorláson való utazás. Erre a A Yacht charter szolgáltatása a legmegfelelőbb! Lovagolja meg a hullámokat, kihagyhatatlan ajánlattal várják Ön is. Nem ismernek lehetetlent, ha szeretné megörökíteni a vitorláson töltött pillanatokat, arra is nyílik lehetősége.

Hajós programok: Vitorlás bérlés a Balatonon
Hirdetések
Oldal leírása
sport.wyw.hu: Sport katalógus. Futball világbajnokság, sporthírek, Sportújságok - Online Magazinok, Sportboltok, sportszer vásárlás, könyvek, szövetségek.
Gyűjteményünkben 1601 válogatott sport témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1601 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 10 | Linkre kattintás összesen: 56903