Vízi sportok > Úszás > Sport - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vízi sportok > Úszás > 5 weboldal. Kategória leírása: Úszás...

sport.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kisfóka babaúszás - Nagytarcsa
http://babauszas.com/uszasoktatas

Kisbabáknak úszásoktatás a Nagytarcsai uszodában. A tiszta, csak a babák által használt medencében a szülők kezében élvezheti a kicsi a vízben lebegés élményét.

Kisfóka babaúszás - Nagytarcsa
Egri Bitskey Aladár Uszoda és termálfürdő
http://egertermal.hu/telephelelyink/bitskey-uszoda

Látogassa rendszeresen uszodánkat, ha szeretne tenni egészségéért. Több medencében, tanmedencében várjuk vendégeinket.

Egri Bitskey Aladár Uszoda és termálfürdő
Uszas.eu
http://www.uszas.eu

Amikor felmerül az úszásoktatás gondolata, rengetegen nem szívesen vágnak bele még akkor sem, ha nagyon szeretnének megtanulni úszni. Ennek oka elsősorban a csoportos foglalkozások, amelyeknél fennáll az esély, hogy a kevésbé tapasztalt emberek lemaradni. Szerencsére itt nem kell emiatt aggódnia, ugyanis a csoports úszásoktatás mellett akár egyedül, a saját tempójában is tanulhat a szakképzett oktatókkal. Várja az uszas.eu!

Uszas.eu
Kis csoportos babaúszás, ovis úszás Nagytarcsán
http://kisfokababauszas.hu/arak

Kisfóka babaúszás csapata szeretettel várja a víz kedvelőit. Több 45 perces szigorúan kis csoport létszámú csecsemőúszás, ovis úszás, kisiskolás úszás személyre szabott oktatása indul. Helyszínünkön kellemes meleg és 8 pelenkázó, játéksarok várja a kicsiket. Felnőttek addig igénybe vehetik egyéb szolgáltatásainkat mint a szolárium, infra szauna és a sóbarlang által nyújtót tisztító hatást. Szeretettel várjuk Önöket és gyermeküket foglalkozásainkon Nagytarcsán! Budapestről könnyen és hamar megközelíthető helyen.

Kis csoportos babaúszás, ovis úszás Nagytarcsán
Úszásoktatás Debrecen
https://uszas-oktatas-debrecen.hu/

Az úszás talán az egyetlen olyan sport, amelyet kisbabáktól a nagypapákig minden korosztály számára ajánljanak még az orvosok is. Kíméli az ízületeket és segít fiatalon tartani a testünket. Számos előnnyel jár, ha már kisgyermekkorban megtanítjuk úszni a csemeténket. Egyrész a kisgyermek még játékos formában élvezetből úszik, és nem tekinti feladatnak, inkább a mókát látja, benne másrészt számos olyan helyzet adódik nyaralás, iskolai tábor, strandolás ahová könnyebb szívvel engedjük el a gyermekünket, ha tud úszni. A gyermek úszásoktatás egyik fontos célja a víz megszerettetése a kisgyermekkel. A legfontosabb, hogy élvezze a vizet, élvezze, hogy játszhat benne és biztonságban legyen. Az úszás oktatás egyénileg történik, minden gyermek a saját tempójában haladhat és nincs elvárás kinek mikorra, milyen szinten kell tudnia az úszás nemeket. Fontos a kitartás nem csupán a gyermek részéről, de a szülő részéről is.

Úszásoktatás Debrecen
Hirdetések
Oldal leírása
sport.wyw.hu: Sport katalógus. Futball világbajnokság, sporthírek, Sportújságok - Online Magazinok, Sportboltok, sportszer vásárlás, könyvek, szövetségek.
Gyűjteményünkben 1601 válogatott sport témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1601 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 10 | Linkre kattintás összesen: 56903