Táncsport > Sport - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Táncsport > 6 weboldal. Kategória leírása: Tánciskolák, táncsportegyesületek gyűjtőhelye.

sport.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Rubindance Táncsport Egyesület
http://www.rubindance.hu

Rubindance Táncsport Egyesület tásastáncal, standard, latin, divattáncal versenytáncal, esküvős táncok oktatásával és szallagavatós táncok betanításával foglalkozik. Szeretnénk a tánc szeretetét át adni tanítványainknak. Igény szerint foglalkozunk minden korosztállyal. Érdeklőni lehet: Krekuska Ferenc 0620 344 45 75 (ha nem tudom épp fölvenni kérlek írj sms-t) Természetesen Magánórára is van lehetőség.

Rubindance Táncsport Egyesület
Magyar TáncSport Szakszövetség
http://www.mtasz.hu/

Magyar TáncSport Szakszövetség hivatalos honlapja. Akrobatikus Rock & Roll.

Magyar TáncSport Szakszövetség
Dancestation táncsport egyesület és tánciskola
http://www.dancestation.hu/

Az egyesület információs oldala versenyekről, képzésekről, tánctanfolyamokról - Budapesten.

Dancestation táncsport egyesület és tánciskola
Bolero Táncsport Egyesület
http://www.bolerotse.hu/

A Bolero Szabadidő-, Kulturális és Táncsport Egyesület. A klub megalakulásától kezdve saját nevelésű párokat versenyeztetett. Az évek során egyre több párt nevelő műhelyünk az országban az egyik legsikeresebbé vált.

Bolero Táncsport Egyesület
Tánckoktél Tánciskola
http://www.tanckoktel.hu/

Tánciskolánk elsősorban társasági latin és standard táncok, valamint salsa oktatásával foglalkozik, több szinten és korcsoportban, de folyamatosan fejlesztjük tánciskolánkat és bővítjük a nálunk tanulható táncok sorát (hip-hop, hastánc, színpadi tánc, egyéb divattáncok, stb.).

Tánckoktél Tánciskola
Prestige tábor
https://prestigetabor.hu/

A Prestige Tánc és Sportegyesület nyári táborait bemutató oldal. A tánctáborok gyerekeknek szólnak kezdőtől egészen haladó szintig, különböző táncműfajokban Budapesten, Győrben és a Velencei tónál. Napközis és bent lakásos táborainkba várjuk a gyerekeket több választható turnusban. Az oktatótt műfajok: akrobatikus rock and roll, színpadi show tánc, hip hop. A táncórák mellett kézműves foglalkozásokon, kreatív csapatjátékok vehetnek részt a fiatalok.

Prestige tábor
Hirdetések
Oldal leírása
sport.wyw.hu: Sport katalógus. Futball világbajnokság, sporthírek, Sportújságok - Online Magazinok, Sportboltok, sportszer vásárlás, könyvek, szövetségek.
Gyűjteményünkben 1601 válogatott sport témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1601 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 10 | Linkre kattintás összesen: 56903