Sakk > Sport - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Sakk > 3 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Sakk.wyw.hu
http://sakk.wyw.hu/

Lékó Péter, Magazinok, Magyar Sakkbajnokság, Online Sakk, Sakk klubok, Sakk oktatása, Sakk portálok külföldön, Sakk portálok Magyarországon, Sakkészletek, Sakkozók külföldön, Sakkozók Magyarországon, Sakkvilágbajnokok, Szerverek, Szoftverek, Szövetségek.

Sakk.wyw.hu

sport.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Hexasakk
http://www.hexasakk.lapunk.hu/

Ismerd meg a hexasakkot és játszva játsszad. Mindig van új a nap alatt. A hexasakk játék, sport, művészet, szórakozás, hasznos időtöltés. Versenyszerűen űzhető sport.

Hexasakk
Sakk játékok
http://www.logikai-jatekok.com/sakk-jatekok

Folyamatosan frissülő online logikai játékok, nem csak gyerekeknek. Gyere és tornáztasd meg az agyadat az online sakk, mahjong, vagy sudoku játékainkkal. Mindezek mellett még rengeteg egyéb gondolkoztató játék vár rád. Látogass vissza gyakran oldalunkra, hiszen egyre több izgalmas játék kerül fel ami remek kikapcsolódást kínál. Minden látogatónak nagyon jó szórakozást és kikapcsolódást kívánunk.

Sakk játékok
Sakk a Gémklubtól
http://www.gemklub.hu/jatekok/365/sakk

A sakk egy táblajáték, két személy részére. A perzsa „sach” szóból ered ami királyt jelent. A sakknak különböző változatai ismertek, Európában a modern sakk terjedt el. A sakk ma már nem csak szórakozás, hanem sportág is. A sakk elnevezés nem csak a játékot jelenti, hanem a király helyzetére is amikor az ellenfél bábuja „ütésben” van. A játékot a sakk majd utána a matt zárja le.

Sakk a Gémklubtól
Hirdetések
Oldal leírása
sport.wyw.hu: Sport katalógus. Futball világbajnokság, sporthírek, Sportújságok - Online Magazinok, Sportboltok, sportszer vásárlás, könyvek, szövetségek.
Gyűjteményünkben 1601 válogatott sport témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1601 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 10 | Linkre kattintás összesen: 56905