Lósport, lovaglás, lovassport > Lovaspóló > Sport - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lósport, lovaglás, lovassport > Lovaspóló > 3 weboldal. Kategória leírása: Lovaspóló sporttal kapcsolatos ismeretek. Lovaspóló klubok, versenyek, hírek, eredméyek

sport.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Káli Polo Club
http://lovas-polo.freeweb.hu/

Káli Polo Club, Lovas póló a Káli-medencében. ... Ismerkedjen meg a lovaspóló történetével, szabályaival! A Káli Polo Club a legnagyobb póló club Magyarországon, ismerkedjen meg velünk!

Káli Polo Club
La Estancia Polo Club
http://www.poloclub.hu/

Budapesttől csupán 20 percre, Etyek, az úgy nevezett „Budapest szőlőskertje” adott helyet a La Estancia Polo Clubnak , mely 1998-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönségnek. Egy póló pálya és egy gyakorló pálya „ stick and ball field „várja a játékosokat, valamint a nem játszó barátok a klubházban hűsölhetnek és csillapíthatják szomjukat. Egy 16 boxos istálló és több karám nyújt kényelmes tartózkodást a lovak számára is. A kontinentális éghajlatnak köszönhetően a póló szezon általában május 1-től október 30-ig tart. Minden vendégjátékost szeretettel várunk, hogy kipróbálja eme izgalmas sport szépségét.

La Estancia Polo Club
lovasok.hu - A lovaspólóról
http://www.lovasok.hu/index.php?i=2004

A póló kezdetei, mint minden nagyszerű dologé, az idők homályába vesznek, de az bizonyos, hogy már időszámításunk előtt évszázadokkal játszották Perzsiában, ahonnan elterjedt egész Ázsiaba, főként Tibetbe, Indiába, Kínába és Japánba. A pólót az Indiában állomásozó angol tisztek fedezték fel a modern kor számára 1850 körül. Első klubjukat 1869-ben alakították Angliában.

lovasok.hu - A lovaspólóról
Hirdetések
Oldal leírása
sport.wyw.hu: Sport katalógus. Futball világbajnokság, sporthírek, Sportújságok - Online Magazinok, Sportboltok, sportszer vásárlás, könyvek, szövetségek.
Gyűjteményünkben 1601 válogatott sport témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1601 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 10 | Linkre kattintás összesen: 56906