Küzdősportok > 2. oldal > Sport - wyw.hu

Tartalom: Ökölvívás
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Küzdősportok > 2. oldal > 31 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Box klub
http://box.network.hu

Az első ütés után rájössz: nem is vagy üvegből ... Egy szuper közösségi oldal az egyik legjobb küzdősportról...

Box klub
Xing Yi Quan
http://xingyi.freeweb.hu/

Magyar Xingyi-oktatás. Egy belső erős kungfu-stílus, segít stresszoldásban és a belső egyensúly megteremtésében.

Xing Yi Quan
Taekwondosuli.hu
http://www.taekwondosuli.hu

Budapesten és Pilisvörösváron működő Diamond Sportegyesület és Harcművészeti Iskola honlapja. Taekwon-do és Hapkido (koreai harcművészetek) oktatása 7-66 éves korig. Térképek, edzésidőpontok, sok fotó, videó a honlapunkon. Tradíció, szakértelem, jó hangulat, csapatszellem. Ébend Gábor Taekwondo és Hapkido mester +36 20 9460321

Taekwondosuli.hu
HarmoNet - Sportlexikon - Küzdősportok
http://www.harmonet.hu/cikkfo.php3?rovat=146&alrovat=153

HarmoNet - Sportlexikon - Küzdősportok
MMA Fight Info Küzdősport hírek online
http://www.mma-fight-info.info

Az MMA Fight Info egy online webmagazin, amely a hazai ketrecharc rajongókat kívánja a sporttal kapcsolatos hírekkel ellátni. Az oldalon a kedves látogató megtalálja a témába vágó legújabb eseménybeszámolókat ( UFC, Strikeforce ), videókat. A hibrid harci stílusok mellett egyéb harcművészetekkel, küzdősportokkal is foglalkozunk, mint pl.: Muay Thai ( Thai Box ), BJJ, K1.

MMA Fight Info Küzdősport hírek online
Önvédelem oktatása - Wing Tsun Kung Fu
http://www.kungfu.byethost15.com/

Önvédelem oktatása - Wing Tsun Kung Fu. Tradicionális Kínai harcművészet. Használják, művelik, oktatják szinte az egész világon. Kötelező tananyag az USA-ban a hadsereg (U.S.Army) az FBI, kommandó, rendőrség, bizonyos részlegeiben! Oktatás Székesfehérváron.

Önvédelem oktatása - Wing Tsun Kung Fu
Iron Samson Gym
http://ironsamsongym.hu

Iron Samson Gym - A funkcionális erő és a harc műhelye Szombathely,Szűrcsapó utca 23. Krav maga, kettlebell, primal, move, funkcionális fitness egy helyen Szombathelyen az Iron Samson Gym-ben csoportos vagy egyéni órákkal. Gyermek, kezdő és haladó krav maga oktatás. Nyaranta krav maga gyermek-és felnőtt nyári edzőtáborok.

Iron Samson Gym
WWE hírek
http://raw-sd-ppv.webnode.hu/

Minden nap jövünk a legfrissebb adásokkal és legérdekesebb hírekkel. Nyitottunk egy szavazást és fórumokat is. Fent van minden pankrátor befejező mozdulata, bevonuló zenéje és az övek tulajdonosai.

WWE hírek
Capoeira oktatás
http://capoeiraoktatas.hu

A magyarországi Cordao de Ouro csoport hivatalos holnapja: capoeira edzések, edzésidőpontok és helyszínek, capoeirás képgalériák, videók, capoeira történelem, capoeirás zene (hangszerek, ritmusok, dalszövegek), egyéb capoeirával és brazil kultúrával kapcsolatos ci kkek, mesterekről, hagyományokról.

Capoeira oktatás
Mr. Tájföl
http://tamas.baros.hu

Sportoló, harcművész (Ju-jitsu, Karate, Kickbox, Kempo) Baros Tamás vagyok. 1999-ben születtem, 4 éves korom óta foglalkozom küzdősportokkal. Kezdetben Shotokan karate, Wado-ryu karate, majd kung-fu, ju-jitsu és kickbox edzésekre jártam. 2013 év elején nagyobb fokozatra kapcsoltam, és ezután sorra jöttek az eredmények. Célom, hogy profi világbajnok legyek legalább egy, de (leginkább az összes) full contact küzdősportból.

Mr. Tájföl
Kempozz és védd meg magad!
http://www.zenbukan.hu/onvedelem/

A mai közbiztonsági helyzetben nem árt, ha valaki nem ijed meg a saját árnyékától. Bárki belefuthat olyan helyzetbe, amikor meg kell védenie magát. Az ilyen éles helyzetekben az, aki nincs felkészülve rá, leblokkol, nem tudja mit tegyen. A kempo megtanít mindenkit arra, hogy hogyan reagáljon egy veszélyhelyzetben. A kempos fel tudja mérni, mi a teendője, hogyan tudja magát megvédeni. Az ütési, rúgási technikák megtanulása után magabiztosan tudja megoldani veszélyes helyzeteket.

Kempozz és védd meg magad!
Agro.Bio Classic Kick-Box Club
http://classic-kickbox.hu/

Pointfighting (korábban Semi-contact), Light-contact, Full-contact, Low-kick és K1 edzések gyerekeknek, kezdőknek és versenyzőknek Szombathelyen. Vezetőedző: Mayer Gábor Versenyrészvétel: hazai- és külföldi rendezésű sporteseményeken egyaránt részt vesznek a klub versenyzői. A Club tagja a Magyar Kick-box Szakszövetségnek, így a WAKO-nak, a nemzetközi kick-box szövetségnek is.

Agro.Bio Classic Kick-Box Club
Harcművészet Akadémia
http://www.harcmuveszetakademia.hu/

A harcművészet szó alatt leginkább az olyan ágakat szoktuk érteni, amelyek mögött egy szellemi alap is szerepel. Ezek például a következők: kung fu, aikido, tai chi stb. Akadémiánkon tanított kung fu irányzatok a következők: Xing Yi Quan, Chen Taiji Quan SHAOLIN DUAN QUAN. Fontosabb a harcművészetben a szép harc, illetve a szép győzelem, mint a hatásos harc. Ezek következménye, hogy egy szép harcban veszteni akár lehet győzelem is. A harcművészet a test és a szellem művészeti ága testi oldalról nézve. Az ember talán legősibb igényén a védekező és támadó ösztönein nyugszik. A harcművészet és a küzdősport szavakat sok esetben megegyező kontextusban használják. Fontos felismernünk azonban, hogy az egyes küzdősport/harcművészeti irányokat megvizsgálva a két szó és jelentésük között nagyon nagy a különbség.

Harcművészet Akadémia
Önvédelem Akadémia
http://www.onvedelemakademia.hu/

Önvédelem Akadémia - hatásos önvédelmi óra a fűvárosban. A küzdősportok az önfejlesztés színes akadémiái. Közéjük tartoznak az Önvédelem Akadémián tanított különféle stílusok is. A technikai mozzanatokon kívül türelmességet, tiszteletadást és önismeretet oktatnak a mesterek. A legtöbb embernek az önvédelem olyan cselekedetek összefoglalását jelképezi, amelyek segítségével el tudjuk hárítani az felénk irányuló támadásokat, és adott esetben egy hatásos visszatámadással véglegesen kihátráljunk a nem kívánt helyzetből. Lényeges felismerni, hogy a harcművészet gyakorlása, így az önvédelem sem valamiféle egyházi vagy bölcseleti cselekvés (taoista, buddhista filozófiák tanulmányozása) hanem ennél sokkal több, egy spirituális út.

Önvédelem Akadémia
Az igazi thai box edzés, muay thai alapokon!
http://thaiboxsport.hu/

Fantasztikus thai box edzés a XVII. kerületben! Kezdő és haladó, gyerek és felnőtt, egyéni és csoportos edzések mindenkinek! Próbáld ki te is a thai box szépségeit, nem bánod meg! Az igazi thai box, muay thai téged is átnevel, átmozgat! A Booster Z csapata szeretettel vár!

Az igazi thai box edzés, muay thai alapokon!
Hirdetések
Oldal leírása
sport.wyw.hu: Sport katalógus. Futball világbajnokság, sporthírek, Sportújságok - Online Magazinok, Sportboltok, sportszer vásárlás, könyvek, szövetségek.
Gyűjteményünkben 1601 válogatott sport témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1601 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 10 | Linkre kattintás összesen: 56871