Extrém sportok > Sport - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Extrém sportok > 20 weboldal. Kategória leírása: Extrém sportok

sport.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
eXtrém sport videók
http://www.extrem.hu/videok/extrem-sport/

Extrém sportok, extrém sport videók egy helyen.

eXtrém sport videók
Adventure Sport Club
http://www.adventure.hu/

Adventure Sports: búvárkodás, canyoning, hydrospeed, kiteboard, rafting, snowboard. A kalandtúrák résztvevőinek ingyenes klubtagság, ajándék játékok.

Adventure Sport Club
Airboard
http://www.airboard.hu/

Az Airboardot Auszrtáliában Kevin Inkster fejlesztette ki azzal a céllal, hogy hó nélkül is lehessen síhez hasonló sportot űzni. Szárnyak nélkül levegőben siklani...

Airboard
Powerball
http://www.power-ball.hu/

Powerball - kézerősítő giroszkóp sport és rehabilitációs célokra. Teniszkönyök és ínhüvelygyulladás kezelésére ideális. Pörögj rá.

Powerball
Exit
http://exit.index.hu/

Exit - Extrém sportok magazinja.

Exit
Fun Extreme Canopy
http://www.canopy.hu/

Extrém csapatépítés.

Fun Extreme Canopy
Extrém sportok = halálvágy?
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005942&la=51802148

Extrém sportok - Fórum

Extrém sportok = halálvágy?
Mobil mászófal bérlés rendezvényekre
http://maszofal.hupont.hu

06/20-509-2974 Mobil mászófalunk egyedi tervezésű annak érdekében, hogy a falmászás örömén túl, a megrendelők igényeit a legnagyobb mértékben kielégíthessük. Így a mászófal kül és beltéri rendezvényeken is használható, magassága, formája alakítható, akár teljes magasságában is használható reklám, vagy hírdetőfelületként az értékes mászható felület csökkenése nélkül. Szintén izgalmas színfoltja bármelyik rendezvénynek a rekesztorony építés, mint extrém ügyességi játék, amihez a szükséges feltételeket szintén biztosítani tudjuk! További alpin-technikai szolgáltatásaink megtekintéséért, illetve ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weblapunkra, vagy keressen fel minket! További szép napot!

Mobil mászófal bérlés rendezvényekre
Berny's Adventures
http://www.bernys.hu/

Outdoor tréningek és extrémsport játékok, vállalati napok, rendezvények szervezése. OviSi program: óvodások síoktatása.

Berny's Adventures
Extreme Paintball Budapest
http://www.extremepaintball.hu/

Oldalainkon megismerheti Magyarország egyik legnagyobb múlttal, tíz éves tapasztalattal rendelkező paintball játékszervezői csapatának folyamatosan bővülő szolgáltatásait, pályáinkat, felszereléseinket, és kiegészítő programkínálatunkat. Célunk, hogy Budapest belterületén és közvetlen vonzáskörzetében létesített pályáink a főváros minden részéről könnyen elérhetővé tegyék helyszíneinket, ahol sokoldalú, aktív kikapcsolódást szeretnénk nyújtani baráti társaságok és munkahelyi kollektívák számára egyaránt.

Extreme Paintball Budapest
Xtreme sporteszközök és szabadidős játékok
http://www.oroshaza.com/xtreme-sport/bemutatkozas.htm

Köszöntöm az Xtreme Park honlapján. Engedje meg, hogy bemutatkozzam és figyelmébe ajánljam szolgáltatásaimat. Sportvállalkozó vagyok, szabadidõs sporteszközök üzemeltetésével és bérbeadásával foglalkozom. Több mint 10 éve tevékenykedem ezen a területen, és az alábbi rendezvényeken járultam hozzá a jó hangulathoz: o sport és ifjúsági rendezvények o vállalati rendezvények o családi és baráti összejövetelek o rendezvények a teljesség igénye nélkül Üdvözlettel:Zsofenszki Gábor

Xtreme sporteszközök és szabadidős játékok
Rafting túrák, vadvízi kajak túrák és oktatás Szlovéniában
https://raftingslovenia.com/

Expedíciós-egész napos rafting túránkat ajánljuk, ha látni szeretnéd a Soca teljes, evezhető szakaszát, családi raftingot javasoljuk ha családosan, kis gyerekekkel érkezel. Ha a vadvízi evezés legizgalmasabb fajtáját próbálnád ki gyere velünk egy kajak túrára felfújható kajakokkal, amihez semmiféle előképzettség nem szükséges, vagy vegyél részt egy többnapos kajakiskolán, ahol a vadvízi kajakozás csinját-binját elsajátíthatod!

Rafting túrák, vadvízi kajak túrák és oktatás Szlovéniában
Gibbon Slackline Webáruház
http://www.slacklines.hu

Már Magyarországon is kapható a Gibbon Slacklines teljes termék kínálata! A weboldalunkat abból az indíttatásból hoztuk létre, hogy népszerűsítsünk egy nagyszerű, mégis sokak számára még felfedezetlen sportot a slackline-t. A Gibbon Slackline egy rugalmas, nagy teherbírású heveder, melyet fix pontok közé tudsz kifeszíteni. Biztosan láttál kötéltáncosokat szédületes magasságokban, ahogy egy vékony kötélen egyensúlyozva akrobatikus mutatványokat végeznek. Hogy tudnak egy mindössze pár cm széles kötélen fennmaradni? A lényeg a tökéletes egyensúly megtalálásában és a koncentrációban rejlik! Azonban a kötéltáncosok egy több ponton rögzített, merev sodronyt használnak. Ez talán a legnagyobb eltérés a slackline kötelekhez viszonyítva. A Gibbon által fejlesztett slackline rendkívül rugalmas, dinamikus így teljes mozgásszabadságot nyújt! Elnézve a gyakorlottabbakat, mintha megszűnne számukra a gravitáció, rendkívül látványos mozdulatokat, eszméletlen trükköke

Gibbon Slackline Webáruház
Most Szabadidősport Egyesület - falmászás
http://www.maszofalrafel.hu

Egyesületünk az elsők között volt Magyarországon, akik mobil mászófalakon tették elérhetővé a mászás élményét. Első mobil mászófalunkat 1991-ben mutattuk be, melynek azóta több újjászületése is volt, illetve megérkezett a testvére is. A szerkezetek önhordó kivitelűek, nem szükségesek további kikötési pontok. Minden próbázót egyénileg biztosítunk, segítjük a megfelelő oldal kiválasztásában, végig aktívan támogatjuk a falmászás folyamán. Lefelé menet már a pihenésé, hiszen a kötélbiztosításon keresztül, mindenkit visszaeresztünk az indulási pontra. Célunk, hogy a nálunk mászó megtapasztalja a fejlődés élményét, önmaga legyőzését, és hogy amit korábban nem tudott megvalósítani, most sikerüljön.

Most Szabadidősport Egyesület - falmászás
Rafting és kalandtúrák Ausztriában és csehországban
http://www.bekatutaj.net/kalandozas-csehorszagban

Rafting, via-ferrata, kick-bike és kerékpározást szervez a Békatutaj Egyesület Ausztriában és Csehország Déli részén! Vízitúrákat szervezünk a Tisza-tavon, a Tiszán, a Bodrogon, a Gemenci Erdőben! Egyéni és csoportos jelentkezőket várunk egyaránt! Osztálykirándulók, csapatépítők Figyelem!

Rafting és kalandtúrák Ausztriában és csehországban
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
sport.wyw.hu: Sport katalógus. Futball világbajnokság, sporthírek, Sportújságok - Online Magazinok, Sportboltok, sportszer vásárlás, könyvek, szövetségek.
Gyűjteményünkben 1601 válogatott sport témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1601 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 10 | Linkre kattintás összesen: 56905